tramp-zbirayetsya-na-dopit-do-myullera-popri-zasterezhennya-advokativ

Трамп збирається на допит до Мюллера попри застереження адвокатів

 • 8745 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Президент США Дональд Трамп збирається дати свідчення спецпрокурору у "російській справі" Роберту Мюллеру у рамках розслідування ймовірних зв'язків його соратників з втручанням Росії у вибори, попри застереження своїх адвокатів. Про це з посиланням на людей з оточення президента повідомляє CNN, передає УНН.

Одна людина, яка знає про наміри Д.Трампа, сказала, що - крім того, що він абсолютно не винен - його готовність продиктована переконанням в тому, що він має досвід у судових процесах і дачі свідчень під присягою.

"Він думає, що він може це зробити... Він не розуміє, наскільки високі ставки", - сказала ця людина, додавши, що як тільки ви опиняєтеся там, шляху назад немає.

"Він в основному говорить, що "я широко відкритий, як книга, я абсолютно нічого не зробив, і я готовий сказати це під присягою", - сказав колишній директор зі зв'язків з громадськістю Білого дому Ентоні Скарамуччі.

"Отже, я все ще думаю, що це на порядку денному", - додав він.

Хоча президент може схилятися до того, щоб зустрітися з Р.Мюллером віч-на-віч, він не ігнорує оточуючих його людей - юристів, друзів і законодавців, - які закликають його уникати зустрічі з Р.Мюллером, пише видання.

Спецпрокурор, як зазначається, офіційно не просив допиту президента, і адвокати президента не очікують цього ще декілька тижнів, повідомило джерело з цього приводу. Досі переговори носили неофіційний характер. І хоча адвокати президента наразі не виступають за добровільну зустріч з командою Р.Мюллера, є ймовірність укладення угоди щодо певних рамок, таких як запитання у письмовій формі, або вузьке їх коло, додало видання.

Нагадаємо, раніше адвокати Д.Трампа порадили йому не йти на допит до Р.Мюллера.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Циклон сьогодні вдарить по низці областей України

     • 44767 переглядiв

    Випуск новин станом на 9 годину 8 лютого

     • 4390 переглядiв

    Brent торгується на рівні 65,52 дол. за барель

     • 9343 переглядiв

    Опитування: За Путіна готові віддати голос 71,4% виборців

     • 11280 переглядiв