tramp-anonsuvav-skorochennya-vitrat-na-turechchinu

Трамп анонсував скорочення витрат на Туреччину

 • 12746 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив у четвер, що Вашингтон нічого не буде платити Анкарі за звільнення американського пастора Ендрю Брансона, а замість цього “заощадить на Туреччини”. Із такою заявою американський лідер виступив у своєму Twitter, інформує УНН.

"Туреччина використовує США в своїх інтересах протягом багатьох років. Вони тримають нашого чудового християнського пастора ... Ми нічого не будемо платити за звільнення невинної людини, і ми заощадимо на Туреччини", - написав Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віце-президент США порадив Туреччині не випробовувати терпіння Трампа

Нагадаємо, протестантський пастор Ендрю Брансон, який проживав у районі Ізміра, був заарештований у 2017 році за звинуваченням у зв’язках із забороненими у Туреччині Робочої партією Курдистану і “Терористичної організацією фетхуллахістів” (послідовники мусульманського проповідника Фетхуллаха Ґюлена). 7 травня цього року Брансон постав перед турецьким судом і відкинув звинувачення в терористичній діяльності і шпигунстві, а 25 липня він був поміщений під домашній арешт із медичних міркувань. Прокуратура вимагає для нього 35 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп анонсував скорочення витрат на Туреччину

     • 12746 переглядiв

    "Бешикташ" Віди і Ленса врятувався від вильоту з Ліги Європи

     • 11189 переглядiв

    ФК "Львів" отримав нового головного наставника

     • 10118 переглядiв