sud-vidmovivsya-doslidzhuvati-visnovki-inozemnikh-ekspertiv-schodo-lista-yanukovicha-putinu

Суд відмовився досліджувати висновки іноземних експертів щодо листа Януковича Путіну

 • 7606 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Сторона захисту екс-президента України Віктора Януковича надала Оболонському районному суду Києва висновки іноземних експертів щодо змісту його листа до президента Російської Федерації Володимира Путіна з проханням ввести війська, передає кореспондент УНН.

"Експерти зі Сполучених штатів Америки, Великої Британії та Швейцарії сходяться в одному - що обвинувачення дійсно є бездарним і політично вмотивованим… Ці висновки повністю спростовують політичні гасла про нібито запрошення ввести війська", - сказав адвокат Віталій Сердюк, коментуючи зміст висновків.

Суд відмовив у дослідженні документів, оскільки суду не надано жодних документів на підтвердження повноважень і кваліфікації іноземних фахівців.

Нагадаємо, напередодні у суді в справі Януковича допитали екс-начальника його охорони.

Зазначимо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ГПУ скерувала до суду обвинувальний акт у справі Альперіна

     • 12773 переглядiв

    У центрі Києва на ліхтарі виявили тигрового пітона

     • 13591 переглядiв

    На півдні Польщі обвалився будинок

     • 7243 переглядiв

    НАЗК "програло справу" щодо призначення Денісової

     • 11018 переглядiв