sud-u-spravi-5-eks-berkutivtsiv-prodovzhit-zasidannya-21-chervnya

Суд у справі 5 екс-беркутівців продовжить засідання 21 червня

 • 7568 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Святошинський районний суд Києва оголосив перерву у судовому засіданні з розгляду кримінального провадження за обвинуваченням 5 колишніх бійців спецпідрозділу МВС України "Беркут" у вбивстві активістів Майдану 20 лютого 2014 року, передає кореспондент УНН.

"Суд у зв'язку з тим, що на сьогодні все заплановане вичерпано, оголошує перерву до 11.30 21 червня", - сказав голова суду присяжних Сергій Дячук.

Варто зазначити, що на сьогоднішньому засіданні через неявку двох потерпілих і відсутність зв'язку з ними суд був змушений дослідити матеріали справи без них.

Як повідомляв УНН, у травні 2015 року Святошинський суд почав розгляд по суті справи проти п’яти екс-беркутівців: Павла Аброськіна, Сергія Зінченка, Олександра Маринченка, Сергія Тамтури й Олега Янішевського. Їх обвинувачують у розстрілі активістів Майдану на вулиці Інститутській у Києві в лютому 2014 року.

П’ятьом колишнім беркутівцям інкримінують перевищення службових повноважень, незаконне поводження зі зброєю, умисне вбивство та завданя тілесних ушкоджень активістам Майдану.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У МІУ готують наказ про звільнення директора "Украероруху"

     • 29652 переглядiв

    Бюджетне відшкодування ПДВ "Кернел" перевищило 3 млрд грн

     • 9963 переглядiв

    В Україну йде холодний атмосферний фронт з дощами

     • 8976 переглядiв

    Третина мільйона убитих кабанів в Польщі не зупинила АЧС

     • 13088 переглядiв

    Бойовики підпалили власний склад з боєприпасами - розвідка

     • 14079 переглядiв