sud-perenis-rozglyad-spravi-pro-derzhzradu-yanukovicha-na-20-grudnya

Суд переніс розгляд справи про держзраду Януковича на 20 грудня

 • 11080 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Оболонський районний суд Києва переніс розгляд кримінального провадження за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді на 20 грудня. Про це повідомив головуючий суддя Владислав Дев’ятко, передає УНН.

“Оголошується перерва для забезпечення стороною обвинувачення явки свідків на 14 годину 20 грудня”, — сказав головуючий суддя.

Також Дев’ятко порекомендував стороні обвинувачення повідомляти захист за день про свідків, які допитуватимуться у засіданні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд у справі про держзраду Януковича продовжив вивчати докази сторони захисту

Прокурор Максим Крим пообіцяв, що вони завчасно повідомлять захисту про свідків, яких запросять до суду для надання свідчень у справі.

Зазначимо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві почали прикрашати головну ялинку країни

     • 13757 переглядiв

    Рибні браконьєри позбавили державу 89 млн гривень

     • 12146 переглядiв

    Випуск новин станом на 19 годину 14 грудня

     • 4929 переглядiв