spravu-schodo-golovi-desnyanskoyi-rda-skeruvali-do-sudu

Справу щодо голови Деснянської РДА скерували до суду

 • 9630 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Детективи НАБУ завершили досудове розслідування щодо голови Деснянської у місті Києві районної державної адміністрації за обвинуваченням у внесенні недостовірних даних до декларації. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає УНН.

"САП скеровано (до суду - ред.) обвинувальний акт у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому завершили детективи НАБУ, за підозрою голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації у поданні завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, голова Деснянської РДА обвинувачується у тому, що будучи суб’єктом, уповноваженим на виконання функцій держави відповідно до пп. "в" п. 1 ч. 1 ст. 3 закону "Про запобігання корупції" і на якого поширюється дія цього закону, при подачі декларації за 2015 рік не відобразив відомостей про корпоративні права ТОВ "Аптекар-Груп" та ПП "Бон Вояж Груп", які відрізняються від достовірних на суму вартості цих корпоративних прав – 2 000 100 грн.

Крім того слідство вважає, що посадовець, достовірно знаючи про те, що йому належить на праві користування земельна ділянка загальною площею 0,0187 га в місті Кропивницькому, діючи умисно, в порушення п. 2 ч. 1 ст. 46 закону, в декларації за 2015 рік не відобразив ці відомості у розділі 3 "Об’єкти нерухомості", задекларувавши таким чином відомості, що відрізняються від достовірних на суму 93 860,23 грн.

Нагадаємо, голові Деснянської РДА Києва повідомлено про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Справу щодо голови Деснянської РДА скерували до суду

     • 9630 переглядiв

    В Одесі сталась сутичка між активістами, є постраждалий

     • 18154 переглядiв

    Доступ "Газпрому" до Opal: суд відхилив позов "Нафтогазу"

     • 8616 переглядiв