sitnik-vvazhaye-scho-po-spravi-okhendovskogo-zibrano-dostano-dokaziv

Ситник вважає, що по справі Охендовського зібрано достаньо доказів

 • 8796 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. На думку детективів НАБУ по справі Охендовського зібрано достатньо доказів для складання обвинувального акту. Про таке в ексклюзивному інтерв’ю "5 каналу" заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, передає УНН.

"Ми підготували проект остаточної підозри, але у ході дискусії з нашими колегами з САП ми прийняли рішення скерувати ще декілька міжнародних доручень. Хоча на мою думку, зібраних доказів достатньо для передачі до суду. Але обвинувальний акт затверджує не директор НАБУ, а антикорупційний прокурор. На думку антикорупційного прокурора, потрібно ще витребувати ці данні з інших держав", – зазначив Ситник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник наголосив на потребі створення антикорупційного суду

"Я сподіваюсь, що нам вдасться переконати прокуратуру і справа буде скерована до суду. На думку детективів по справі зібрано достатньо доказів для складання обвинувального акту", – наголосив він.

Нагадаємо, 13 грудня минулого року детективи НАБУ повідомили голові ЦВК Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище”). Вказані статті діяли на момент скоєння злочину.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Розенблат сфальшував дані про своє відрядження - Ситник

     • 13302 переглядiв

    Автомобіль Стіва Джобса продадуть на аукціоні

     • 8842 переглядiв

    Коаліція США готує наступ на новий оплот ІД в Сирії

     • 8564 переглядiв

    Півзахисник Ротань отримав тренерську ліцензію

     • 9482 переглядiв

    Засновник Amazon став найбагатшою людиною в світі

     • 15926 переглядiв

    Уряд Шотландії висловив повагу Каталонії

     • 10478 переглядiв