sitnik-prokomentuvav-informatsiyu-schodo-spravi-omelyana

Ситник прокоментував інформацію щодо справи Омеляна

 • 12245 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, говорячи про інформацію з приводу міністра інфраструктури Володимира Омеляна і підозри у незаконному збагаченні, заявив, що розслідування триває, але ще важко говорити, чим воно закінчиться. Про це Ситник сказав сьогодні на прес-конференції, передає кореспондент УНН.

"З приводу по міністру інфраструктури... Це - неправда. Розслідування триває, але там ще важко говорити, чим воно закінчиться. Тому це достатньо фейкова новина", - сказав Ситник, відповідаючи на запитання щодо підозри у незаконному збагаченні.

Як повідомляв УНН, відповідно до ухвали Солом’янського районного суду Києва, у жовтні минулого року стало відомо, що НАБУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом декларування недостовірної інформації та незаконного збагачення міністром інфраструктури Володимиром Омеляном. При цьому тоді ж у НАБУ повідомили, що не повідомляли про підозру Омеляну.

3 листопада минулого року детективи НАБУ проводили слідчі дії в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому у травні 2017 року за фактом можливого незаконного збагачення та можливого декларування недостовірних даних одним із членів Кабінету міністрів України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ситник прокоментував інформацію щодо справи Омеляна

     • 12245 переглядiв

    З початку року подорожчали всі види м'яса, окрім курятини

     • 10177 переглядiв

    САП відновила слідство у справі Охендовського

     • 19045 переглядiв

    В Японії стався потужний землетрус

     • 15964 переглядiв

    У МЗС зробили заяву щодо посилення санкцій проти РФ

     • 13332 переглядiв