rozumni-raketi-trampa-opinilisya-v-rosiyi-zmi

"Розумні" ракети Трампа опинилися в Росії – ЗМІ

 • 17136 переглядiв

КИЇВ.19 квітня. УНН. Дві нерозірвані в ході удару США 14 квітня крилаті ракети, знайдені сирійськими військовими в хорошому стані, 18 квітня відправили літаком до Росії. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Дві крилаті ракети, які не розірвалися в ході ракетного удару США по Сирії в ніч на 14 квітня, були виявлені сирійськими військовими. Обидві ракети в досить хорошому стані позавчора (17 квітня – ред.) були передані російським військовим", - сказав співрозмовник агентства.

Як уточнило джерело, за його відомостями, "ці ракети вчора (18 квітня – ред.) були відправлені літаком до Росії".

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп, оголошуючи в зверненні до нації про відданий ним наказ нанести удар по об'єктах в Сирії, пояснив це "необхідністю покарати Асада за застосування хімічної зброї" 7 квітня в місті Дума. При цьому він поклав на Росію "відповідальність за підтримку режиму Асада".

У суботу, 14 квітня, США, Велика Британія і Франція завдали авіаудари по трьох цілях, пов'язаних з сирійської програмою створення хімічної зброї.

Зі 105 ракет, випущених військами США, Великої Британії та Франції по об'єктах пов'язаних з програмою створення хімічної зброї у Сирії, жодна не була збита силами протиповітряної оборони Росії та Сирії. Про це повідомляє на своєму сайті Європейське командування Збройних сил Сполучених Штатів Америки (EUCOM).

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Розумні" ракети Трампа опинилися в Росії – ЗМІ

     • 17136 переглядiв

    НАЗК вже перевіряє декларації низки топ-чиновників

     • 19277 переглядiв

    В Ірані стався потужний землетрус

     • 11811 переглядiв

    На Херсонщині люди дихають отруєним повітрям - експерт

     • 10793 переглядiв