rosiiany-vdaryly-po-dvokh-raionakh-kharkova-zafiksovano-vluchannia-po-tsyvilnii-infrastrukturi-udary-bilia-parkovoi-zony

росіяни вдарили по двох районах Харкова: зафіксовано влучання по цивільній інфраструктурі, удари біля паркової зони

 • 20127 переглядiв

Російські війська атакували житлові квартали у Холодногірському та Київському районах Харкова, завдаючи ударів по цивільній інфраструктурі та спричиняючи жертви.

Російські війська атакували Холодногірський та Київський райони Харкова, завдавши удару по цивільній інфраструктурі, кількість постраждалих уточнюється, повідомили у вівторок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов, пише УНН.

Окупанти вдарили по Холодногірському та Київському районах Харкова. Влучання по цивільній інфраструктурі. Зафіксовані удари біля паркової зони. Кількість постраждалих уточнюється

- повідомив Синєгубов у Telegram.

Мер Харкова Терехов також вказав, що попередньо - два "прильоти" у Київському та Холодногірському районах. "По цивільних обʼєктах. У Київському районі - знову, як і вчора, потрапляння у районі житлової забудови. Щодо постраждалих та руйнувань - інформація уточнюється", - зазначив Терехов у Telegram.

Водночас, з його слів, загроза повторних пусків КАБів по місту ще зберігається.

Харків знову під ударом армії рф - ОВА30.04.24, 10:09

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Харків знову під ударом армії рф - ОВА

     • 17834 переглядiв

    Херсон вранці зазнав чергового удару рф

     • 17212 переглядiв

    Заборона TikTok в ЄС "не виключена" - фон дер Ляєн

     • 23516 переглядiв