razumkov-nazvav-minuvannya-mostu-metro-tendentsiyeyu

Разумков назвав мінування мосту Метро тенденцією

 • 13321 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков назвав тенденцією мінування мосту Метро, оскільки ця “прикра неприємність” повторилась двічі. Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

“На жаль, прикра неприємність, яка повторюється двічі, це, мабуть, вже тенденція. Однак, на жаль, хочу повторитись, це така тенденція, яку важко передбачити. Давайте дочекаємось результатів, і будемо розуміти, хто, що, навіщо, вже в повному обсязі. Лише після цього вже будемо приймати якісь виважені рішення”, - сказав Дмитро Разумков, відповідаючи на запитання про те, чи є мінування мосту Метро тенденцією чи неприємністю.

Він зазначив, що не бачить підстав для проведення кадрових змін в Кабінеті міністрів.

Нагадаємо, через повідомлення про мінування мосту Метро у столиці невідомим чоловіком, у метрополітені Києва повідомили про зміни у роботі курсування потягів підземки. Наразі рух у метро відновлено.

Раніше стало відомо, що анонімне повідомлення про мінування надійшло о 13:40 на спецлінію “102” від невстановленого чоловіка. Він повідомив, що перебуває на мосту Метро та має намір підірвати вибухівку.

Як повідомлялося, правоохоронці затримали “мінера” мосту Метро.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Разумков назвав мінування мосту Метро тенденцією

     • 13321 переглядiв