poroshenko-zayaviv-pro-bezpretsedentnu-pidtrimku-ukrayini-na-mizhnarodniy-areni

Порошенко заявив про безпрецедентну підтримку України на міжнародній арені

 • 10895 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. На сьогоднішній день підтримка України і її незалежності на міжнародній арені є безпрецедентною. Про це заявив Президент України на заході з нагоди 100-річчя української дипломатії, передає кореспондент УНН.

"Недооцінки дипломатичного фронту Україна ніколи більше не допустить – наші з вами перемоги на цьому фронті є незаперечні. Підтримка України і її незалежності на міжнародній арені сьогодні є безпрецедентною з точки зору історії правди. Хоча разом з тим я далекий від того, щоб недооцінювати агресора, який як на дипломатичному, так і на військовому фронті бореться з нами. І, попри виграні дипломатичні битви, я хочу заявити, що війну ми з вами ще не виграли, але перемога точно у нас попереду", - заявив П.Порошенко.

Він додав, що перед дипломатами стоїть завдання, щоб успішна інтеграція України в європейські та євроатлантичні структури "назавжди поставила крапку в спробах Москви повернути в свою, як вони вважають, сферу впливу".

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що зробив рішучі кроки щодо посилення української угруповання на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Домашньому насильству піддаються 1,1 млн українок на рік

     • 9487 переглядiв

    У поліції розповіли подробиці стрілянини в Одесі

     • 9300 переглядiв

    Президент назвав головні завдання української дипломатії

     • 10864 переглядiв

    Випуск новин станом на 14 годину 22 грудня

     • 3728 переглядiв