ponad-12-tis-kriminalnikh-provadzhen-schodo-zlochiniv-proti-natsbezpeki-vidkrito-z-pochatku-ato

Понад 12 тис. кримінальних проваджень щодо злочинів проти нацбезпеки відкрито з початку АТО

 • 16005 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. З початку АТО в Україні розпочато понад 12 тисяч кримінальних проваджень щодо злочинів проти національної безпеки, посягання на територіальну цілісність, а також про здійснення терористичних актів. Про це УНН повідомили у відповідь на запит у Службі безпеки України.

"З початку проведення антитерористичної операції слідчими СБУ здійснювалось досудове розслідування у понад 12 тисячах кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і оборони України, посягання на її територіальну цілісність і недоторканність, терористичні акти та інші протиправні діяння проти громадської безпеки", - повідомили в СБУ.

Також у відповіді йдеться, що у вказаних кримінальних провадження 3020 особам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів. З них 1367 особам обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо, станом на березень 2015 року слідчими Служби безпеки України з лютого 2014 року було зареєстровано, розслідувалось й розслідувалось 4023 кримінальні провадження про злочини проти основ національної безпеки і оборони України, посягань на її територіальну цілісність і недоторканність, інших тяжких злочинів, направлених на повалення конституційного ладу та захоплення державної влади. На той час було повідомлено про підозру 1126 особам.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Поліцейські під час обходу в Авдіївці знайшли безпілотник

     • 9537 переглядiв

    В.Гройсман зустрівся з родинами героїв Небесної сотні

     • 9259 переглядiв

    Іракська армія почала наступ на західний Мосул

     • 7640 переглядiв

    В Одесі вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

     • 11796 переглядiв

    Вінницького правоохоронця заарештували за хабарництво

     • 7558 переглядiв