ponad-1-tis-300-spratsyuvan-za-bazoyu-interpolu-realizuvali-prikordonniki-v-ukrayini

Понад 1 тис. 300 спрацювань за базою Інтерполу реалізували прикордонники в Україні

 • 7782 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. З початку року за базою даних Інтерполу прикордонники реалізували понад 1 тис. 300 спрацювань, з яких понад 100 на транспортні засоби і майже тисячу на розшукуваних громадян. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

"Загалом з початку року за базою даних Інтерполу прикордонники вже реалізували понад 1300 спрацювань, з яких понад 100 на транспортні засоби і майже тисячу на розшукуваних громадян", - йдеться у повідомленні.

Завдяки бази даних Інтерополу учора на Одещині у пункті пропуску “Гребеники” прикордонники Подільського загону виявили автомобіль “JEEP GRAND CHEROKEE” 2007 року випуску, який був викрадений в Італії. За кермом автівки на номерах молдовської реєстрації перебував громадянин Молдови. За цим фактом поінформовано українське бюро Інтерполу в м. Київ, а автомобіль передано співробітникам Національної поліції.

Ще у 2-ох випадках у пунктах пропуску “Грем’яч” та “Запоріжжя-авіа” прикордонники Чернігівського і Бердянського загону за базою Інтерполу виявили та затримали 2-ох розшукуваних злочинців — громадянина Молдови та громадянина Росії.

Як повідомляв УНН 16 травня, прикордонники затримали росіянина, якого розшукував Інтерпол.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Обсяги будівництва на Київщині за рік зросли на 23%

     • 5674 переглядiв

    За минулу добу на донецькому напрямку сталося 26 обстрілів

     • 7730 переглядiв

    О.Сироїд відпустила депутатів до 6 червня

     • 8322 переглядiв