politolog-poyasniv-chomu-nabu-mlyavo-reaguye-na-sumnivni-deklaratsiyi-silovikiv

Політолог пояснив, чому НАБУ мляво реагує на сумнівні декларації силовиків

 • 8143 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Неповна декларація про доходи першого заступника керівника Нацполіції В’ячеслава Аброськіна має зацікавити і НАЗК, і НАБУ. Останні, щоправда, досить мляво реагують на порушення з боку правоохоронців, бо бояться, щоб потім їх самих не чіпали. Про це у коментарі УНН зазначив політолог Руслан Бортник.

“Це груба помилка декларації, адже зрозуміло, що він (Аброськін - ред.) не безхатченко і в наметі він не живе. Це перший висновок. Другий висновок, який можна зробити - це приховування статків, бо я не вірю, що у цього пана немає ніякого житла, що він не заробив за час своєї служби ні на яке житло. Це означає, що він або погано працював, або ж веде якийсь розгульний спосіб життя, що не відповідає статусу державного чиновника. Або, швидше за все, - він просто не говорить правди і не демонструє житло, яке має”, - сказав Бортник.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Журналісти підрахували, наскільки розбагатів заступник голови Нацполіції

Він додав, що НАБУ у таких випадках, як правило, боїться чіпати силовиків.

“НАБУ мовчить і не хоче чіпати силовиків, бо боїться, що ті ж силовики будуть чіпати НАБУ. Це елемент мовчазної змови. НАБУ мовчить щодо багатьох високопосадовців”, - додав політолог і зауважив, що питанням декларації Аброськіна для початку має зайнятися НАЗК.

“Коли вони дають висновок - за результатами висновків вже може працювати НАБУ”, - сказав Бортник.

Нагадаємо, напередодні ЗМІ проаналізували декларації про доходи Аброськіна і дійшли висновку, що чиновник приховав дані про місце проживання та значно примножив свої грошові накопичення за останні три роки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Євросоюз оновив чорний список офшорів

     • 15894 переглядiв

    У Петербурзі стався вибух в житловому будинку

     • 11391 переглядiв

    ФБР шукало зустрічі з Рибкою у Таїланді

     • 9957 переглядiв

    Відставка Тіллерсона обвалила долар

     • 15516 переглядiв