p-poroshenko-bazhano-schob-bezviz-buv-zaprovadzheniy-vzhe-tsogo-lita

П.Порошенко: бажано щоб "безвіз" був запроваджений вже цього літа

 • 10668 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко за підсумками зустрічі з прем’єр-міністром Греції Алексісом Ципрасом заявив, що він домовився з грецьким прем’єром координувати зусилля щодо надання Україні "безвізу" і бажано щоб це відбулося вже цього літа. Про це повідомив Петро Порошенко , передає УНН.

"Окремо обговорили щодо поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Я високо ціную підтримку глави грецького уряду в питаннях якнайшвидшого запровадження безвізового режиму. Ми сьогодні обговорили, що це прискорить український туризм до Греції. Бажано, і ми домовились координувати свої зусилля, щоб це відбулося і українці мали можливість подорожувати вже цього літа. Пан прем’єр-міністр це підтримав. І для грецьких туристів буде особливо цікаво побачити Київ, Одесу та Маріуполь, які історично пов’язані з Грецією", - сказав він.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко подякував Греції за тверду підтримку України, зокрема, він йому розповів про поточну ситуацію на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Збірна України зберегла 30-ту сходинку в рейтингу ФІФА

     • 8328 переглядiв

    У Львові посилять безпеку біля Генконсульства Польщі

     • 8730 переглядiв

    Столичний суд дозволив затримати О.Захарченка

     • 8876 переглядiв

    Хакери "поклали" сайт ІАЦ нацбезпеки України

     • 18590 переглядiв