otruyennya-u-lvivskomu-goteli-usikh-postrazhdalikh-vipisali-z-likarni

Отруєння у львівському готелі: усіх постраждалих виписали з лікарні

 • 6952 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 9 серпня. УНН. Учора з Львівської обласної інфекційної лікарні виписали всіх пацієнтів, які харчувалися у відпочинковому комплексі "Джем" у с. Раківець Львівської області і потрапили до лікарні з отруєнням. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, передає УНН.

"Усі пацієнти у задовільному стані, усіх виписали. У семи хворих- гостра кишкова інфекція, у 19-ти - харчова токсикоінфекція. Тривають лабораторні дослідження", - повідомили у департаменті.

Наразі невідомо, чим саме отруїлися діти.

"Результати дослідження ми отримаємо приблизно в суботу. Тоді ми зможемо визначити, чи виявлено збудник, який спричинив захворювання", - повідомила кореспонденту УНН головний епідеміолог Львівщини Наталія Тімко.

Нагадаємо, у готелі "Джем", у селі Раковець Львівської області, сталося масове отруєння. За медичною допомогою звернулися 30 людей. До лікарні госпіталізували 25 осіб, з них 24 - діти. При зборі епіданамнезу з'ясувалося, що постраждалі вживали в їжу курячі яйця, млинці, борщ зі сметаною та молочну продукцію. Крім того, готель не був зареєстрований як оператор потужності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Чиновники заявили, що платні VIP-пляжі в Києві незаконні

     • 11401 переглядiв

    Надходження ЄСВ зросли майже на 28%

     • 10940 переглядiв

    На вимаганні хабара спіймали одного з керівників у ДФС

     • 9018 переглядiв