oos-sogodni-na-donbasi-dvoye-ukrayinskikh-zakhisnikiv-otrimali-poranennya

ООС: сьогодні на Донбасі двоє українських захисників отримали поранення

 • 8463 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Упродовж поточної доби російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого два військовослужбовці Об’єднаних сил дістали поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Операції об’єднаних сил.

"Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі один раз із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння", - йдеться в повідомленні.

Так, окупанти відкривали прицільний вогонь в основному з гранатометів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил у районах населених пунктів Новотошківське, Мар’їнка, Старогнатівка, Богданівка, Лебединське, а по захисниках Гнутового ворог відкривав вогонь із мінометів калібром 82 мм.

"Два військовослужбовці Об’єднаних сил в районі Новотошківського були поранені. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою", - повідомили в прес-центрі.

Нагадаємо, біля контрольного пункту в’їзду-виїзду "Мар’їнка" на Донбасі прикордонник зі складу Об’єднаних сил напередодні підірвався на невідомому вибуховому пристрої, після чого його госпіталізували.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Черговий авіаудар по Ємену: десятки загиблих

     • 10271 переглядiв

    Інфляція в Україні склала понад 12%

     • 15065 переглядiв

    Російський омбудсмен надіслала нові фото Сенцова

     • 14443 переглядiв