oos-pidozryuvaniy-u-vbivstvi-khotiv-vstupiti-do-lav-boyovikiv

ООС: підозрюваний у вбивстві хотів вступити до лав бойовиків

 • 5423 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Протягом минулого тижня на Донбасі за підозрою в порушенні законодавства України затримали 11 осіб, зокрема підозрюваного у вбивстві, який хотів вступити у лави НЗФ.  Про це у Facebook повідомляє прес-служба Операції об’єднаних сил, передає УНН.

"Загалом, минулого тижня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на блокпостах військовослужбовцями Національної гвардії перевірено майже 12 тисяч автомобілів та близько 20 тисяч громадян. За підозрою в порушеннях законодавства України 11 осіб затримано.

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на підконтрольну Україні територію прослідувало майже 18 тисяч осіб та більше 2 тисяч транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Також на околиці населеного пункту Тарамчук було затримано підозрюваного у вбивстві громадянина України, який в незаконний спосіб намагався перетнути лінію розмежування для вступу в ряди НЗФ.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу незаконних збройних формувань українських позицій на лінії розмежування на Сході України протягом сьогоднішнього дня зазнали поранення двоє наших військовослужбовців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ООС: підозрюваний у вбивстві хотів вступити до лав бойовиків

     • 5423 переглядiв

    В Україні подешевшали ковбаса, масло та курятина

     • 9934 переглядiв

    З’явилося відео зіткнення авіалайнерів у аеропорту Стамбула

     • 13393 переглядiв