okhoronets-poyasniv-chomu-yanukovich-vtik-z-ukrayini

Охоронець пояснив, чому Янукович втік з України

 • 18950 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Колишній охоронець екс-президента Віктора Януковича Сергій Бернацький пояснив, що той прийняв рішення покинути територію України, так як не хотів кровопролиття. Про це Бернацький заявив сьогодні в ході допиту в режимі відеоконференції Оболонському районному суду Києва, повідомляє кореспондент УНН.

"Те, що я чув: є два варіанти - залишитися і закликати своїх прихильників боротися за відновлення легітимної влади, але це привело б до громадянської війни. А я завжди чув від президента, що ніяка влада не варта краплі пролитої людської крові. Я так думаю, що в зв'язку з цим було прийнято рішення. І другий варіант - це тимчасово виїхати і політичним, переговорним шляхом відновити справедливість і конституційний порядок в Україні", - сказав Бернацький.

Нагадаємо, раніше Бернацький заявляв, що власноруч набирав лист-звернення до президента Російської Федерації з проханням ввести війська в Україну.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року генеральний прокурор Юрій Луценко в Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу в державній зраді, посібництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, і веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 КК.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Охоронець пояснив, чому Янукович втік з України

     • 18950 переглядiв

    В урядовому кварталі Києва дерево впало на дорогу

     • 14191 переглядiв

    Охоронець Януковича: я набирав текст звернення до Путіна

     • 11006 переглядiв

    Керівнику штабу РПЛ у Тернополі спалили авто - Мосійчук

     • 12471 переглядiв

    Автівка з сім'єю влетіла в дерево на Київщині: є загиблий

     • 13667 переглядiв

    У Лондоні евакуювали вокзал через повідомлення про бомбу

     • 8703 переглядiв

    Дороги в Україні стануть вужчими

     • 12837 переглядiв