neobkhidno-terminovo-provesti-modernizatsiyu-tankiv-t-64-ta-t-80-p-poroshenko

Необхідно терміново провести модернізацію танків Т-64 та Т-80 - П.Порошенко

 • 13928 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Президент України Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки наголосив на необхідності терміново модернізувати танки Т-64 та Т-80, передає УНН з посиланням на сайт Глави держави.

"У нас стає вибір: або один "Оплот", або десять глибоко модернізованих і капітально відремонтованих Т-64 або Т-80. При чому "Оплот" будується щонайшвидше за 18 місяців, а цикл глибокої модернізації Т-80 складає 2,5 місяці. Таким чином, у нас стає питання або танкова рота в повному складі, або один танк. І поки у нас є ресурс, поки терміново треба провести глибоку модернізацію зазначених танків, нам необхідно в першу чергу забезпечити танкові підрозділи в повному обсязі стовідсотковою комплектацією глибоко модернізованими, капітально відремонтованими машинами за надзвичайно короткий термін", - сказав він.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки наголосив, що при формуванні замовлення цього року мають бути враховані всі недоліки, що мали місце у 2016-му і висловив впевненість, що 81% державного оборонного замовлення буде профінансовано.

Нагадаємо, РНБО доручила Кабміну затвердити основні показники державного оборонного замовлення на 2017 рік.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Причиною смерті В.Болотова міг бути інфаркт - ЗМІ

     • 9714 переглядiв

    В Україні вшанували пам'ять жертв Голокосту

     • 23730 переглядiв