natsgvardiya-otrimala-dozvil-na-vikoristannya-poligrafiv

Нацгвардія отримала дозвіл на використання поліграфів

 • 11289 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Третього листопада 2017 року набрав чинності нормативно-правовий акт згідно якого, Національна гвардія України отримала правові підстави для використання поліграфів у рамках своєї професійної діяльності, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Нацгвардії України.

"На виконання вимог Концепції розвитку Нацгвардії України до 2020 року, зокрема впровадження сучасного інструментарію в систему професійно-психологічного відбору кандидатів на військову службу, призначення на керівні посади, проведення службових розслідувань та перевірок, з 3 листопада 2017 року офіційно вступив у дію нормативно-правовий акт (щодо отримання використовування поліграфів), який пройшов зовнішнє погодження та державну реєстрацію", - зазначили у прес-службі.

Окрім того, додається, що у поточному році Нацгвардія отримала 6 сучасних поліграфів, було проведено професійну підготовку спеціалістів для належного експлотування технічного засобу.

Також зазначається, що робота з поліграфом буде розпочата найближчим часом. Метою використовування засобу є "отримання ймовірної та орієнтувальної інформації, яку іншим шляхом отримати неможливо, для з’ясування ступеня її правдивості та повноти, отримання додаткових відомостей, які можуть використовуватися в службово-бойовій діяльності".

Як повідомляв УНН, Президенту України Петру Порошенку запропонували ввести використовування поліграфу, як засобу доказування під час розслідування справ за фактом корупції.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Нацгвардія отримала дозвіл на використання поліграфів

     • 11289 переглядiв

    Трамп і Абе зіграли партію в гольф

     • 10650 переглядiв

    У Волновасі чоловік до смерті забив знайому

     • 11202 переглядiв

    Стала відома особа водія Audi, розстріляного в Харкові

     • 21706 переглядiв

    У Москві затримали більше 80 мітингувальників

     • 10486 переглядiв

    Стали відомі версії вбивства у Харкові

     • 30350 переглядiв