nastupnoho-tyzhnia-hlava-mahate-zdiisnyt-vizyt-do-iranu

Наступного тижня глава МАГАТЕ здійснить візит до Ірану

 • 21269 переглядiв

Глава Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі планує відвідати Іран наступного тижня, щоб взяти участь у ядерній конференції і зустрітися з іранськими чиновниками для подолання "віддаленості" у відносинах між МАГАТЕ і Іраном.

Наступного тижня голова Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі планує відвідати Іран для участі в ядерній конференції. Про це пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

Очікується, що Гроссі прибуде на конференцію, яка відбуватиметься 6-8 травня, перед якою він зустрінеться з іранськими офіційними особами.

Зазначається, що про візит до Тегерана глава МАГАТЕ говорив ще взимку. За його словами, це допоможе подолати "віддалення" у відносинах між агентством МАГАТЕ та Ісламською Республікою.

Доповнення

Раніше гендиректор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі заявив, що Ірану залишилося кілька тижнів до того, щоб мати достатньо збагаченого урану для створення атомної бомби.

Ядерній зброї "немає місця" в ядерній доктрині Ірану, стверджує представник МЗС країни22.04.24, 19:50

Нагадаємо

Міністр оборони та підтримки збройних сил Ірану Мохаммад Аштіані заявив, що Тегеран та москва домовились поглиблювати і розширювати свої відносини до нового рівня.

Популярні

Новини по темі

Наступного тижня глава МАГАТЕ здійснить візит до Ірану

 • 21269 переглядiв

В декількох регіонах України помітили дивний спалах в небі

 • 22251 переглядiв