nam-potribno-bilshe-ppo-vid-partneriv-zelenskyi-pokazav-kadry-naslidkiv-nichnoi-ataky-rf

"Нам потрібно більше ППО від партнерів": Зеленський показав кадри наслідків нічної атаки рф

 • 33063 переглядiв

Зеленський відреагував на нічну атаку російських безпілотників на українські міста, показавши відео пошкоджень і закликавши партнерів надати більше систем протиповітряної оборони, щоб захистити цивільне населення від подальшого терору.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на нічну атаку російських військ, показавши відео з місця удару і вказавши, що Україні потрібно більше ППО від партнерів, пише УНН.

росія продовжує воювати із цивільними людьми. Нічна атака "шахедів": Харків, Одеса, міста Сумщини. Один із ворожих дронів влучив у житловий будинок в Одесі. Зруйновано 18 квартир. Наразі відомо про двох загиблих, ще вісім людей постраждали, серед яких дитина. Мої співчуття родинам і близьким загиблих

- написав Зеленський у соцмережах.

З його слів, пошуково-рятувальна операція триває в безперервному режимі. "Усі служби на місці. Людям надається вся необхідна допомога. Дякую кожному, хто залучений!" - наголосив Президент.

Нам потрібно більше ППО від партнерів. Потрібно посилювати український повітряний щит, щоб додати захисту нашим людям від російського терору. Більше систем ППО, більше ракет для ППО – це те, що зберігає життя

- зазначив Зеленський.

В Одесі з-під завалів зруйнованого російським безпілотником будинку врятовано чоловіка02.03.24, 08:45

Популярні

Новини по темі

За минулу добу росіяни втратили 960 військовослужбовців

 • 31744 переглядiв

Сили ППО знищили 7 з 8 безпілотників-камікадзе над Одесою

 • 31839 переглядiв