na-vinnichchini-utilizuyut-nebezpechni-promislovi-vidkhodi-na-0-5-mln-grn

На Вінниччині утилізують небезпечні промислові відходи на 0,5 млн грн

 • 6734 переглядiв

ВІННИЦЯ-КИЇВ. 29 грудня. УНН. За ініціативи та підтримки обласної державної адміністрації та Департаменту екології та природних ресурсів ОДА на 2016 рік заплановані заходи з утилізації небезпечних промислових відходів підприємства-банкрута ВАТ “Завод “Термінал”. Кошти (0,5 млн грн) асигновані на ці роботи походять з міського та обласного бюджетів, повідомили УНН-Центр у Вінницькій РДА.

Проблема зберігання цих відходів, які є власністю громади м.Вінниці, не могла бути вирішена у силу різних причин впродовж 20 років.

В поточному році при активній підтримці Департаменту екології та природних ресурсів ОДА проведено дослідження складу та кількості небезпечних промислових відходів, які залишились у підприємства-банкрута.

На основі результатів досліджень підготовлений запит на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Так, конкурсною комісією обласного фонду охорони навколишнього природного середовища схвалено виділення у 2016 році 300 тис.и грн на утилізацію промислових відходів ВАТ “Завод “Термінал”. Ще 205 тис. грн — співфінансування з міського бюджету.

27 грудня Вінницькою міською радою проведений тендер через державну систему закупівель “Prozorro” на закупівлю послуг з утилізації небезпечних промислових відходів підприємства-банкрута ВАТ “Завод “Термінал”. На даний час визначається переможець тендерних закупівель, якому доручать проведення таких робіт.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Сирії ліквідували високопоставленого командира "ІД"

     • 8094 переглядiв

    Д.Трамп: ООН не вирішує проблеми, а породжує їх

     • 9148 переглядiв

    "Кривбас" завершив рік перемогою над "Волиньбаскетом"

     • 4730 переглядiв

    Д.Трамп змінив свою думку про процес передачі влади

     • 21446 переглядiв

    ООН побоюється спалахів захворювань в Дамаску

     • 7234 переглядiв

    ОБСЄ постраждав від нападу хакерів

     • 6150 переглядiв