na-luhanshchyni-voroh-aktyvnyi-na-kozhnii-z-trokh-dilianok-frontu-na-okupovanykh-terytoriiakh-pereviriaiut-postanovku-na-viiskovyi-oblik-ova

На Луганщині ворог активний на кожній з трьох ділянок фронту, на окупованих територіях перевіряють постановку на військовий облік - ОВА

 • 16496 переглядiв

У Луганській області ворог залишається активним на кожній з трьох ділянок фронту, намагаючись штурмувати кілька населених пунктів, в той час як сили оборони відбивають російське вторгнення, а на окупованих територіях проводяться перевірки щодо військового обліку та призову на строкову службу.

У Луганській області ворог залишається активним на кожній з трьох ділянок фронту, на окупованих територіях у Рубіжному ретельно перевіряють факт постановки на військовий облік і наявність строкової служби, повідомили у Луганській ОВА у Facebook, пише УНН.

Деталі

"Як і всі останні дні, ворог залишається активним на кожній з трьох ділянок фронту. Намагався штурмувати біля Стельмахівки, Греківки, Невського, Білогорівки, у Серебрянському лісі. Сили оборони відбивають цю російську навалу. Під постійним вогнем перебувають наші населені пункти. Крім названих вище, поряд з якими точилися бої, під артилерійські обстріли потрапили Макіївка та Куземівка. Ураження безпілотниками окупанти намагалися завдати у Невському, Куземівці, Греківці", - поінформував очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

До звільнених населених пунктів протягом четверга, з його слів, загальними зусиллями доставили продуктові набори, хліб, а ще смаколики до Великодня.

Також Лисогор повідомив, що на евакуацію погодилася 69-річна жителька Макіївки. Представники Красноріченської військової адміністрації тримають з нею зв’язок. У разі необхідності нададуть необхідну допомогу.

На окупованих територіях, як повідомляється, "на в’їзді до Рубіжного і по усьому місту в чоловіків перевіряють наявність відмітки про військовий облік". Також загарбники знайшли додаткову причину для мобілізації – вручають повістки тим, в кого відсутня строкова служба, вказали в ОВА.

Армія рф посилила обстріли на Донеччині, уночі вдарила по Костянтинівці03.05.24, 11:30

Популярні

Новини по темі

ДБР повідомило про ще одну підозру ексгенералу СБУ Наумову

 • 15378 переглядiв