na-kiyivschini-suditimut-cholovika-za-pobittya-zhurnalista

На Київщині судитимуть чоловіка за побиття журналіста

 • 9739 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт відносно 47-річного чоловіка, який побив журналіста. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Києво-Святошинська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який у жовтні минулого року, перешкоджаючи роботі журналісту та оператору інформаційного агентства, наніс кулаком два удари в обличчя журналісту. Медійники знімали сюжет поблизу озера в адміністративних межах Шпитьківської сільської ради Києво-Святошинського району, де здійснювався видобуток корисних копалин.

Чоловік обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченому ч.2 ст.345-1 (умисне заподіяння журналісту легких тілесних ушкоджень, у зв’язку із здійсненням журналістом законної професійної діяльності) КК України. Наприкінці жовтня йому оголосили підозру у скоєному злочині.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині судитимуть чоловіка за побиття журналіста

     • 9739 переглядiв

    Сім'ю наркоторговців затримала полтавська поліція

     • 11839 переглядiв

    В АП опрацьовують конкретну дату візиту Президента до США

     • 8794 переглядiв