na-dnipropetrovshchyni-ulamky-zbytoho-vorozhoho-bpla-vpaly-na-fermerske-hospodarstvo-vynykla-pozhezha

На Дніпропетровщині уламки збитого ворожого БпЛА впали на фермерське господарство: виникла пожежа

 • 26243 переглядiв

Уламки збитого ворожого безпілотника впали на ферму в Павлоградському районі Дніпропетровської області, спричинивши пожежу, але ніхто не постраждав. Крім того, Нікопольський район зазнав артилерійського обстрілу.

У Павлоградському районі Дніпропетровської області ввечері 17 січня уламки збитого ворожого безпілотника впали на територію фермерського господарства, виникла пожежа. Також пізно ввечері окупанти обстріляли з артилерії Нікопольщину. Обійшлося без постраждалих. Про це повідомив очільник ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

У Павлоградському районі уламки збитого БпЛА впали на територію фермерського господарства. Там сталася пожежа. Рятувальники оперативно приборкали вогонь. Знищена одна споруда. У двох – побиті дахи. Люди цілі

- написав Лисак у Telegram.

Крім того, з його слів, пізно ввечері агресор вдарив з артилерії по Мирівській громаді, що на Нікопольщині. Ніхто не постраждав. 

За уточненою інформацією, через вчорашні ворожі атаки на район там також пошкоджені 4 приватні будинки. Одна господарська споруда зруйнована, ще дві- пошкоджені. 

Дніпропетровщина витримала 12 ударів бпла та 4 артобстріли17.01.24, 20:25

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі знищили 22 з 33 ворожих "шахедів"

     • 24636 переглядiв

    Компанії рф залишають Кіпр через санкції

     • 25872 переглядiв