na-dnipropetrovshchyni-rosiiski-obstrily-poshkodyly-2-budynky-ta-hazoprovid-ale-obiishlosia-bez-zhertv

На Дніпропетровщині російські обстріли пошкодили 2 будинки та газопровід, але обійшлося без жертв

 • 41678 переглядiв

російські військові атакували громади Мирівська та Марганецька у Дніпропетровській області України з важкої артилерії, пошкодивши два приватних будинки та газопровід, але обійшлося без жертв. Ситуація в Кривому Розі і прилеглих районах залишається під контролем.

На Дніпропетровщині ворог вчинив атаку із важкої артилерії на Мирівську та Марганецьку громади. У результаті пошкоджено два приватні будинки та газопровід, але без втрат серед населення. Про це повідомляє керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає УНН.

Деталі

У Нікопольському районі Дніпропетровської області ворожі сили атакували Мирівську та Марганецьку громади за допомогою важкої артилерії. У результаті атаки пошкоджено два приватні будинки та газопровід, але на щастя, втрат серед мирного населення не виявлено.

Проте ситуація в Кривому Розі і прилеглих районах залишається під контролем. У Криворізькому районі не фіксували обстрілів.

Додамо

Вночі над областю здійснили успішне збиття двох ворожих ударних безпілотників за допомогою протиповітряної оборони.

Дніпропетровщина: армійці рф обстріляли Нікопольський район, пошкоджені п'ять житлових будинків й комунікації09.02.24, 18:55

Популярні

Новини по темі