mzs-ukrayini-vidnosini-zi-ssha-ne-zminyatsya-z-priznachennyam-pompeo

МЗС України: відносини зі США не зміняться з призначенням Помпео

 • 10232 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що він "на 100 відсотків переконаний", що відносини між Києвом і Вашингтоном залишаться незмінними після призначення Майка Помпео на пост державного секретаря США, передає УНН з посиланням на Thomson Reuters Foundation.

Президент Дональд Трамп призначив голову Центрального розвідувального управління США Майка Помпео на пост замість Рекса Тіллерсона після серії публічних розбратів з колишнім Держсекретарем з приводу Північної Кореї, Росії та Ірану.

"У нас є стратегічне партнерство, це партнерство будується на нашому союзі", - сказав Клімкін в інтерв'ю Reuters в рамках прес-брифінгу президентів України та Австрії у Києві.

"Ми маємо підтримку обох головних партій: республіканців та демократів. Звичайно, підтримка України не зміниться - це на 100 відсотків зрозуміло", - запевнив він.

Нагадаємо, 13 березня президент США Дональд Трамп призначив Директора ЦРУ Майка Помпео на пост Держсекретаря США замість Рекса Тіллерсона.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нардеп Савченко знаходиться в Іспанії – Генпрокурор

     • 11835 переглядiв

    У ДТП на Буковині загинули чотири жінки

     • 8928 переглядiв

    Помер режисер "Мері Поппінс, до побачення"

     • 60007 переглядiв