mvs-kirgiziyi-tsilodobovo-okhoronyaye-mistse-avariyi-boeing

МВС Киргизії цілодобово охороняє місце аварії Boeing

 • 9248 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Місце аварії вантажного Boeing 747 турецької авіакомпанії під Бішкеком оточено, охорона здійснюється в цілодобовому режимі, передає УНН з посиланням на РІА Новини.

"Співробітниками міліції проведено оточення місця події, забезпечується охорона громадського порядку. Ті, хто поширює чутки про мародерство на місці катастрофи, дезінформують громадськість", - йдеться в повідомленні прес-служби МВС Киргизії.

У МВС повідомили, що протягом дня охорона припинила випадки "крадіжки майна з місця аварії літака". Так, правоохоронці затримали одного з мешканців не постраждалих будинків, який "почав збирати цілі коробки, що випали з борту Боїнга, які він складав у дворі свого будинку". За даним фактом порушено кримінальну справу.

Повідомляється, що інших випадків порушення правопорядку на місці НП зафіксовано не було.

Нагадаємо, вантажний Boeing 747-400 турецької авіакомпанії розбився за 1,5 км від злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту "Манас" столиці Киргизії вранці у понеділок. Літак упав на селище Дача-Суу дачного кооперативу "Авіатор" в околицях аеропорту.

При цьому зруйновані 32 приватних будинки, в яких проживали люди. Літак виконував політ за маршрутом Гонконг-Бішкек-Стамбул, у складі екіпажу було п'ять осіб, за попередніми даними всі вони загинули. За даними МНС, всього в результаті НП загинуло 37 осіб. Влада Киргизстан повідомляє про 32 загиблих, серед яких чотири члени екіпажу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    МВС Киргизії цілодобово охороняє місце аварії Boeing

     • 9248 переглядiв

    Зірвано перший мільйон “Лото-Забави” 2017 року

     • 9298 переглядiв

    Україна подала позов проти РФ до Міжнародного суду ООН

     • 18093 переглядiв