mariupol-bilshe-10-godin-zdrigayetsya-vid-zvukiv-obstriliv

Маріуполь більше 10 годин здригається від звуків обстрілів

 • 17668 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 26 січня. УНН. Маріуполь протягом дня здригається від звуків російської артилерії. Як повідомив кореспонденту УНН прес-офіцер оперативно-тактичної групи "Маріуполь" Іван Чміль, по позиціях українських військовий працює артилерія проросійських бойовиків.

За словами, І.Чміля, сьогодні з 10 ранку почалися обстріли українських позицій проросійськими бойовиками. Зараз обстріли тривають і чутні у мікрорайоні "Східний".

Прес-офіцер також зазначив, що о 10.00 і о 10.25 російські терористи обстріляли позиції ЗСУ поблизу населеного пункту Водяне. Стріляли з мінометів 82 і 120 мм калібру. Зараз, як зазначив І.Чміля, відбувається обстріл позицій українських військових під населеним пунктом Талаківка, що знаходиться за 10 км від Маріуполя.

"Зараз бойовики стріляли по позиціях у Талаківці із 82 мм мінометів. Але поки ми говоримо, швидше за все, вже і 120-ті летять. ...люди чують так голосно, бо наразі у нас тут східний вітер, який передає звук більш потужно до міста. Боятися нічого. Усе добре", - наголосив І.Чміль.

Він також зазначив, що після 15-ї години обстріли перейшли в інший напрямок - село Широкине. За декілька годин морських піхотинців обстріляли 9 разів із БМП та із мінометів. За цей неповний день, за словами І.Чміля, у секторі "Маріуполь" проросійські бойовикі обстріляли ЗСУ 25 разів. Станом на 19-ту годину, як повдіомляють місцеві жителі, Маріуполь продовжує чути звуки обстрілів на позиціям наших захисників.

Як повдіомили у штабі АТО, з початку доби, 26 січня, в зоні проведення АТО бойовики 31 раз обстріляли позиції українських військових. Також стало відомо, що від початку доби на Донбасі загинув один український військовий.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Новий президент Гамбії повернувся до країни

     • 10038 переглядiв

    Президент Мексики скасував візит до США

     • 13276 переглядiв

    Підозрюваних у викраденні людини затримали на Київщині

     • 10231 переглядiв