m-okhendovskiy-povidomiv-scho-sud-vidklav-rozglyad-apelyatsiyi-pro-vidstoronennya-do-9-lyutogo

М.Охендовський повідомив, що суд відклав розгляд апеляції про відсторонення до 9 лютого

 • 4788 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Апеляційний суд Києва переніс розгляд скарги Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на ухвалу суду першої інстанції стосовно відмови у відстороненні голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського до 9 лютого. Про це розповів журналістам голова ЦВК Михайло Охендовський, передає кореспондент УНН.

“Засідання суду сьогодні не відбулося через те, що був відсутній повний склад суду. Засідання перенесено до 9 лютого”, — сказав він.

М.Охендовський додав, що обов’язково візьме участь у наступному засіданні.

Нагадаємо, 21 грудня 2016 року Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід голові ЦВК М.Охендовському у вигляді особистого зобов'язання. Крім того, суд не відсторонив М.Охендовського від посади голови ЦВК.

Як повідомляв УНН, 18 грудня голові ЦВК М.Охендовському та його захисту вручили два клопотання - про обрання запобіжного заходу у вигляді застави і про відсторонення голови ЦВК від посади.

13 грудня детективи НАБУ повідомили голові ЦВК Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище”). Вказані статті діяли на момент скоєння злочину.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Експорт української птиці до ЄС відновлено

     • 9128 переглядiв

    П.Порошенко розпочав візит до Німеччини

     • 9124 переглядiв

    Злочинну групу одеситів судитимуть за серію грабежів

     • 7964 переглядiв

    Двоє дітей загинули через вибух бомби на півдні Філіппін

     • 7164 переглядiв

    Дві людини померли від грипу на Кіровоградщині

     • 11428 переглядiв