ksu-pereyshov-do-rozglyadu-u-zakritomu-rezhii-konstitutsiynist-zakonu-pro-zapobigannya-koruptsiyi

КСУ перейшов до розгляду у закритому режиі конституційність закону "Про запобігання корупції"

 • 10722 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Конституційний суд України завершив відкриту частину розгляду справи за поданням 48 народних депутатів щодо конституційності низки і положень Закону "Про запобігання корупції" та перейшов до розгляду даної справи у закритому режимі. Про це у коментарі УНН повідомили у прес-службі КСУ.

"КСУ закінчив відкриті слухання цієї справи та перейшов до роботи у закритій частині. Голова повідомив, що про дату і час цього засідання буде повідомлено додатково", - сказали у прес-службі.

Також у прес-службі повідомили, що у ході сьогоднішнього засідання, суд заслухав виступ представника Кабінету міністрів України, заступника міністра юстиції з питань Європейської інтеграції Сергія Петухова, а також виступ голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак.

Нагадаємо, сьогодні КСУ продовжив розгляд справи у формі усного слухання за конституційним поданням 48 народних депутатів щодо відповідності Конституції України окремих положень Закону України "Про запобігання корупції" та статті 366' Кримінального Кодексу України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    М.Джигурду позбавили "громадянства ДНР"

     • 17794 переглядiв

    Юридичний радник "Рошен" увійшов до складу фракції БПП

     • 10865 переглядiв

    В.Медведчук про можливу екологічну катастрофу на Донбасі

     • 11624 переглядiв

    В.Гройсман запропонував Туреччині спільно випускати літаки

     • 11164 переглядiв