kontrrozvidka-v-lyutomu-informuvala-kerivnitstvo-skladu-v-balakliyi-pro-zagrozi-sbu

Контррозвідка в лютому інформувала керівництво складу в Балаклії про загрози — СБУ

 • 5892 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Головне управління військової контррозвідки в лютому інформувало керівництво складу з боєприпасами про необхідність посилення охорони через загрози. Про це заявив під час брифінгу повідомив голова СБУ Василь Грицак, передає УНН.

“На 65-му арсеналі вже мали місце подібні ситуації. Я хочу повідомити, що головне управління військової контррозвідки в лютому поточного року інформувало керівництво саме цього 65-го арсеналу про виявлені недоліки, пов’язані із забезпеченням безпеки і охорони цього об’єкту. Керівництво доповіло про вжиті заходи, які були направлені на посилення безпеки цього об’єкту. Водночас навіть з того, що сьогодні ми маємо, от безпілотна авіація — не всякий безпілотник може побачити система, яка фіксує безпілотні літальні апарати в нашому небі і якщо літальний апарат може 35-40 км пронести вибуховий предмет, то скільки є способів попередити це. Є способи, наприклад, можна погасити хвилі, але, на жаль, таких засобів не вистачає в українського війська. Реально були зміцнені позиції по забезпеченню безпеки цього об’єкту, але ми не на все можемо впливати”, — заявив В.Грицак.

Нагадаємо, потужний вибух стався на складі боєприпасів на Харківщині.

Також нагадаємо, головний військовий прокурор А.Матіос повідомив, що пожежа сталася внаслідок диверсії.

Як повідомляв УНН, людей евакуйовують з району, де стався вибух на складі з боєприпасами на Харківщині.

За даними джерела УНН, детонація боєприпасів на складі на Харківщині може тривати кілька днів, зона евакуації становить 7 км.

Додамо, за даними Міноборони, у районі НС на складі боєприпасів на Харківщині відкрито два евакуаційних пункти, відправлено більше 20 "швидких".

Також додамо, пожежні потяги Укрзалізниці направлені до Харківської області з метою локалізації та тушіння пожежі на військових складах, розташованих неподалік міста Балаклея на Харківщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Влада за рік не виділила коштів на утримання ДЮСШ - нардеп

     • 5144 переглядiв

    Рада запровадила середньострокове бюджетне планування

     • 8154 переглядiв

    ООН: у "пастці" в західному Мосулі опинилися 400 тис. осіб

     • 7555 переглядiв