kolishniy-nastavnik-taysona-trenuvatime-ukrayintsya-gvozdika

Колишній наставник Тайсона тренуватиме українця Гвоздика

 • 10439 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Відомий американський 62-річний спеціаліст Тедді Атлас готуватиме українця Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) до бою проти Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО) за пояс WBC в напівважкій вазі, повідомляє УНН з посиланням на ESPN.

Атлас замінить Марко Контрераса, який до цього працював з Гвоздиком. Тренування українця будуть проходити в Окснарді, Каліфорнія, а відкритий табір почнеться в середині жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боксер Гвоздик проведе бій за титул чемпіона світу

За словами американця, рішення знову повернутися до тренувань було напрочуд нелегким для нього.

"Я хотів зустрітися з ним і його сім'єю, тому я зустрів його, провів з ним два дні, ми дивилися фільм, обідали і вечеряли в перший день, а потім ми провели другий день в тренажерному залі. Я побачив його сім'ю. У нього троє маленьких дітей і дружина, а також я довіряю його менеджеру Егісу Клімасу. Я сказав йому, що повернуся до роботи тільки якщо вони хороші люди. Якби я вважав по-іншому, то не взявся б за цю справу. Перша річ - чи хочу я проводити час з людиною? Я відчув, що хочу перебувати в колі цих людей. І друга річ - чи можу я йому допомогти, чи можна його тренувати? Чи дозволить він тренувати себе? Відповідь - так. Вони попросили мене про допомогу, але чи можу я їм допомогти? Я відчуваю, що можу", - сказав Атлас.

Також американець додав: "Гвоздик поводиться, як боєць. У нього хороші інстинкти. Щодо технічних аспектів, йому потрібно піднятися на наступний рівень, але у нього правильні ідеї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боксер Гвоздик став обов'язковим претендентом на бій за звання чемпіона світу

Зауважимо, що Атлас востаннє тренував боксерів у 2016-му році, коли готував Тімоті Бредлі до бою з Менні Пак'яо. Протягом кар'єри Атлас тренував таких зірок світового боксу, як Майк Тайсон, Шеннон Бріггз, Майкл Грант, Трейсі Паттерсон та інші.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Колишній наставник Тайсона тренуватиме українця Гвоздика

     • 10439 переглядiв

    З початку доби бойовики 9 разів обстріляли позиції ЗСУ

     • 10622 переглядiв

    У ІІ кварталі ВВП України зріс на 3,8%

     • 14252 переглядiв

    На Київщині чоловіка затримали за збут зброї з Донбасу

     • 12999 переглядiв

    У Міненерго відзвітували про рівень запасів палива

     • 11978 переглядiв