khakeri-zayavili-pro-zlam-nayzakhischenishogo-windows-10

Хакери заявили про злам найзахищенішого Windows 10

 • 13496 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Про злам усіх 5 рівнів захисту Windows 10 DRM заявили кіберзлочинці угруповання CODEX, інформує УНН з посиланням на Game Debate.

Програми Windows 10 UWP (універсальна платформа Windows) вже давно є останнім рубежем для хакерських наступів.

Як пише видання, платформі Windows Store Майкрософт вдалось втриматися довше, за будь-яку форма DRM, яка застосовується до ігор, і була значно успішнішою, ніж Denuvo Anti Tamper.

Але хакери зуміли проникнути в реалізовану на базі UWP гру Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection. В результаті злочинці обійшли всі п'ять алгоритмів захисту (DRM або digital restrictions management). За словами злочинців, зламаними виявились також структури, як Arxan, MSStore, UWP, XBLive і EAppX.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновлення Windows 10 дозволить редагувати реальність

Залишається з'ясувати, які кроки Microsoft застосує зараз у зв’язку з заміною рівнів захисту, або ж він розглядає питання щодо оновлення своїх ігор UWP з іще більш складними заходами DRM, - пише видання і закликає фахівців поділитися своїми думками.

Нагадаємо, УНН повідомляв про те, що близько мільярда людей на день відправляють 55 млрд повідомлень, користуючись WhatsAp через його надійність

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Хакери заявили про злам найзахищенішого Windows 10

     • 13496 переглядiв

    На Одещині СБУ ліквідувала канал контрабанди зброї

     • 7407 переглядiв

    Випуск новин станом на 13 годину 16 лютого

     • 3970 переглядiв