kerivniku-raylikarni-na-volini-ogolosili-pro-pidozru-za-khabarnitstvo

Керівнику райлікарні на Волині оголосили про підозру за хабарництво

 • 8646 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Головному лікарю районної лікарні у Волинській області оголосили про підозру за отримання хабара. Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області, передає УНН.

"Слідчі детективи Головного управління Нацполіції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили про підозру головному лікарю однієї із районних лікарень у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про отримання посадовою особою неправомірної вигоди", - йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Досудове розслідування триває.

Слідчі детективи, співробітники управління захисту економіки та прокуратури 10 липня задокументували факт одержання посадовцем 6 тисяч гривень хабара. У таку суму посадова особа оцінила дозвіл на проведення комп’ютерної діагностики організму людини в приміщенні медичного закладу.

Нагадаємо, Апеляційний суд Закарпатської області взяв під варту завідувача пологового відділення Хустської райлікарні, затриманого на хабарі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна збільшила експорт до Канади

     • 10436 переглядiв

    Транзит газу через Україну зменшився майже на 3%

     • 14714 переглядiв

    Суд оголосив перерву у справі Януковича

     • 11125 переглядiв

    Нові адвокати Януковича покинули засідання

     • 29345 переглядiв

    Нові адвокати Януковича покинули засідання

     • 10542 переглядiв