kerivnika-departamentu-oda-u-zaporizhzhi-suditimut-za-roztratu-4-mln-grn

Керівника департаменту ОДА у Запоріжжі судитимуть за розтрату 4 млн. грн

 • 7974 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Обвинувальний акт щодо директора одного з департаментів Запорізької обласної державної адміністрації, якого підозрюють у розтраті майже 4 млн грн бюджетних коштів за невиконані роботи з утилізації небезпечних відходів, скеровано до суду. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури області.

"Прокуратурою області до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України за фактом розтрати бюджетних коштів директором одного з департаментів Запорізької обласної державної адміністрації", - йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування встановлено, що вказаний службовець, зловживаючи своїм службовим становищем, уклав договір з підприємством на здійснення послуг з утилізації небезпечних відходів, достовірно знаючи про те, що вказане підприємство не має ліцензії на здійснення відповідних робіт, а в подальшому підписав акти виконаних робіт, усвідомлюючи що роботи взагалі не виконувались.

Внаслідок злочинних дій вказаної особи розтрачені кошти обласного бюджету в сумі майже 4 млн. грн.

Посадовцю загрожує покарання до 12-ти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН 16 червня, затримано на хабарі керівника управління Полтавської ОДА.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 45 тис. осіб за добу перетнули КПВВ в зоні АТО

     • 7604 переглядiв

    Вибух пролунав біля військового району НАТО в Туреччині

     • 9062 переглядiв