google-zakriye-play-music

Google закриє Play Music

 • 14042 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Музична служба Google Play Music буде закрита на догоду YouTube Remix - нового стрімінгового сервісу по підписці, який почне роботу пізніше в цьому році. Про це повідомляє УНН з посиланням на Droid-Life.

Remix буде діяти за моделлю, схожою зі Spotify, пропонуючи користувачам слухати треки за запитом. Деякі функції, включаючи перегляд музичних кліпів, будуть запозичені у самого YouTube. У Play Music новий сервіс запозичить систему рекомендацій, "розумні" плей-листи, добірки пісень в залежності від часу доби і деякі інші можливості.

Проект очолює колишній менеджер Warner Music і нинішній керівник музичного напряму YouTube Ліор Коен. З чуток, Google вже уклала необхідні угоди з усіма найбільшими звукозаписними лейблами.

В Google офіційно поки не підтверджують злиття "Play Музики" з YouTube Remix. У прес-службі компанії тільки нагадали, що раніше оголошували про об'єднання продуктових команд YouTube Music і Google Play, і відзначили, що "сьогодні для користувачів нічого не зміниться".

Як повідомляв УНН, компанія Google планує випустити недорогий смартфон спеціально для ринків, які гостро реагують на коливання цін.

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Google закриє Play Music

     • 14042 переглядiв

    Клімкін пригрозив міжнародними судами за обшуки в Криму

     • 9877 переглядiв

    Ілон Маск побудує кібер-дракона

     • 13313 переглядiв

    Завтра в Україні очікуються дощі і похолодання

     • 20877 переглядiв