eks-golova-silradi-na-prikarpatti-vidsidit-za-gratami-3-roki-cherez-makhinatsiyi-iz-zemleyu

Екс-голова сільради на Прикарпатті відсидить за гратами 3 роки через махінації із землею

 • 7017 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 1 листопада. УНН. Коломийська місцева прокуратура на Прикарпатті підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо колишньої голови Нижньовербізької сільської ради, яка зловживаючи своїм службовим становищем та шляхом службового підроблення, протягом 2010 року передала у власність фізичним особам землі запасу сільської ради. Про це проінформували у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області, повідомляє УНН.

Йдеться про незаконно передані ділянки загальною площею 4,21 га вартістю 2 млн 482 тис грн. Вироком суду екс-голову визнано винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 364 ( зловживання владою), ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком 3 роки із позбавленням права обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями строком 2 роки та штрафом у розмірі 8500 грн.

На підставі ст. 75 КК України її звільнено від відбування основного покарання з встановленням іспитового строку на 2 роки.

Наразі Коломийською місцевою прокуратурою підготовлено позовні заяви щодо скасування державних актів про право власності на земельні ділянки та їх повернення.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "Динамо" створить нам неприємності - тренер "Бенфіки"

     • 8924 переглядiв

    Невідомі стріляли у чоловіка в Києві

     • 8633 переглядiв

    Чоловіка судитимуть за побиття поліцейського в Одесі

     • 8022 переглядiв

    Ще на трьох станціях київського метро прибрали МАФи

     • 10193 переглядiв