eks-biytsiv-tornado-privezli-do-sudu-dlya-ogoloshennya-viroku

Екс-бійців "Торнадо" привезли до суду для оголошення вироку

 • 9503 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Сьогодні в Оболонському районному суді Києва - неробочий день, окрім оголошення вироку екс-бійцям роти "Торнадо", яких уже привезли під будівлю суду, передає кореспондент УНН.

Біля входу до приміщення суду вивісили оголошення, в якому сказано, "що з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних з охороною та конвоюванням обвинувачених... біля будівлі суду та в приміщенні неробочий день, окрім проголошення вироку стосовно співробітників роти "Торнадо".

Варто зазначити, що територію навколо суду посилено охороняють співробітники поліції, а також Національної гвардії.

Додамо, щойно до приміщення суду під'їхали автозаки з екс-"торнадівцями".

Як повідомляв УНН, 6 липня 2015 року головний військовий прокурор Анатолій Матіос розповів, що бійці роти патрульної служби міліції “Торнадо” катували затриманих людей за допомогою струму, погрожували розстрілом і знімали все на мобільні телефони. Також у рамках досудового розслідування кримінальних проваджень за підозрою командира роти міліції особливого призначення Руслана Оніщенка та його підлеглих виявлено факти розбещення неповнолітніх.

Крім того, А.Матіос наголошував, що серед бійців роти “Торнадо” є неодноразово судимі особи. Однак у МВС України повідомили, що не знали про судимість бійців “Торнадо”, яким видали міліцейські посвідчення.

На засіданні 19 серпня суд змінив одному з бійців “Торнадо” запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт після того, як він визнав вину.

Нагадаємо, А.Аваков розформував роту спецпризначення “Торнадо”, які обвинувачуються в незаконному позбавленні волі, катуванні і вбивствах місцевих жителів під керівництвом комбата батальйону Руслана Онищенко. Він також повідомив, що всім підозрюваним бійцям, а також комбату “Торнадо” обрано запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави. Крім того, за його словами, буде проведено службове розслідування щодо інших членів спецроти “Торнадо”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Екс-бійців "Торнадо" привезли до суду для оголошення вироку

     • 9503 переглядiв

    У Карпатах збережеться лавинна небезпека

     • 8547 переглядiв

    Причину вибуху біля школи в Ростові-на-Дону назвали у РФ

     • 12585 переглядiв

    Росія відреагувала на ракетний удар США по Сирії

     • 50698 переглядiв

    ВР у п'ятницю традиційно послухає уряд

     • 11114 переглядiв

    Україна збільшила запаси газу у ПСГ до 8,27 млрд куб. м

     • 14667 переглядiв