dvokh-pravookhorontsiv-na-zakarpatti-vikrili-na-khabari-za-perekvalifikatsiyu-kriminalnogo-provadzhennya

Двох правоохоронців на Закарпатті викрили на хабарі за перекваліфікацію кримінального провадження

 • 6782 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 1 листопада. УНН. Учора, 31 жовтня, працівники прокуратури Закарпатської області спільно зі співробітниками СБУ та Управління внутрішньої безпеки поліції у Закарпатській області викрили двох співробітників Тячівського відділу поліції, яких підозрюють в отриманні хабара за перекваліфікацію кримінального провадження. Про це проінформували у прес-службі прокуратури Закарпатської області, повідомляє УНН.

Так, 31 жовтня в м. Тячів у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди), було викрито двох поліцейських місцевого відділу, яких підозрюють у причетності до одержання неправомірної вигоди від місцевого мешканця за сприяння у перекваліфікації кримінального провадження на діяння, за яке передбачено менш суворе покарання.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, йдеться про заступника начальника слідчого відділу та т.в.о. заступника начальника відділу Тячівського відділу поліції, які прийняли пропозицію про передачу їм неправомірної вигоди.

У прокуратурі Закарпатської області наголошують, що хабар передавали у кілька етапів, його сума наразі встановлюється. Тривають слідчі дії з метою документування протиправної діяльності правоохоронців. Також перевіряється причетність інших поліцейських до вказаного кримінального правопорушення. Окрім цього, інспекція по особовому складу ГУ НП у Закарпатській області розпочала службову перевірку по вказаному факту.

Як раніше повідомляв УНН, на Закарпатті викрили прикордонників, які за гроші допомагали іноземцям фіктивно перетинати держкордон.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Доба в зоні АТО минула без втрат серед українських військових

     • 7734 переглядiв

    Дитина загинула внаслідок ДТП на Харківщині

     • 7844 переглядiв

    В Росії вступило в силу ембарго на сіль з України, ЄС та США

     • 8540 переглядiв

    Жінка, яка звинуватила Д.Трампа у зґвалтуванні, відкликала позов

     • 11410 переглядiв

    А.Аваков взяв участь у відкритті унікального ЦНАПу у Дніпрі

     • 9526 переглядiв