do-zhitlovikh-budinkiv-avdiyivki-voda-podayetsya-dvichi-na-den-mtot

До житлових будинків Авдіївки вода подається двічі на день – МТОТ

 • 8188 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Вода для споживачів Авдіївки надходить із запасів, які зберігаються у заглибленому резервуарі. Про це повідомили у прес-службі Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, передає УНН.

"На сьогодні вода для м. Авдіївка надходить із запасів, що зберігаються у заглибленому резервуарі. Це дає можливість подавати воду до житлових будинків двічі на день по 4 години до 22 квітня включно", – йдеться в повідомленні.

Як повідомив Міжнародний Комітет Червоного Хреста, станом на 20 квітня в Авдіївці наповнено 11 резервуарів загалом на 18 м. куб. води для реагування у випадку гострої потреби.

"На сьогодні підвіз води у м. Авдіївка та с. Верхньоторецьке здійснюють на постійній основі наступні організації: ADRA Ukraine та People in need", – зазначили у МТОТ.

Крім того, 19 квітня відбулося екстрене засідання Регіональної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької області.

"На сьогодні Донецькою обласною військово-цивільною адміністрацією та Державною службою з надзвичайних ситуацій України спільно з міжнародними гуманітарними організаціями проводяться заходи щодо подальшого забезпечення населення водою у разі неможливості відновлення роботи Донецької фільтрувальної станції", – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, голова "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що ДФС може відновити роботу 21-22 квітня. У ВЦА Авдіївки зазначили, що ситуація із водопостачанням у місті залишається складною, але контрольованою.

Як повідомляв УНН, Донецька фільтрувальна станція тимчасово зупинила роботу 18 квітня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Партія Демократів США подала позов до Росії, Трампа і WikiLeaks

     • 9334 переглядiв

    У "ДНР" кажуть, що роботу ДФС відновлять найближчими днями

     • 9030 переглядiв

    Бувай СМС: для Android створять новий месенджер

     • 14541 переглядiв

    Стало відомо, коли Apple представить дешевий iPhone

     • 12663 переглядiв

    Українці зможуть їздити до провінції Китаю без віз

     • 11785 переглядiв