cholovik-nasmert-zabiv-batka-na-zhitomirschini

Чоловік насмерть забив батька на Житомирщині

 • 7448 переглядiв

ЖИТОМИР-КИЇВ. 12 січня. УНН. Вчора, 10 січня, до реанімаційного відділення Бердичівської лікарні на Житомирщині було доставлено 83-ррічного пенсіонера, мешканця с. Озадівки із черепно-мозковою травмою. На наступний ранок чоловік не приходячи до тями, помер. За попередньою інформацією, тілесні ушкодження чоловіку наніс його син. Про це проінформували у відділі комунікації ГУ НП у Житомирській області, повідомляє УНН.

«За висновками судово-медичної експертизи, причиною смерті чоловіка став крововилив у мозок, спричинений численними травмами голови. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У ході проведених першочергових заходів працівники поліції встановили, що тілесні ушкодження пенсіонеру наніс його 53-річний син. За попередньою інформацією, чоловік тривалий час зловживає спиртними напоями. І увечері 9 січня також перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його батько вже п’ятий рік був прикутий до ліжка, а тому не міг оборонятися від агресії сина. Нанесені травми виявилися фатальними», - повідомили у поліції.

Наразі чоловікові оголошено про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть батька (ч.2 ст.121 КК України). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловік насмерть забив батька на Житомирщині

     • 7448 переглядiв

    Україна зберегла 30-е місце в рейтингу ФІФА

     • 10674 переглядiв

    Американські вчені визначили вік Місяця

     • 22344 переглядiв