cherez-obstrily-kurakhivskoi-tes-zbytky-zemelnym-resursam-ta-navkolyshnomu-seredovyshchu-stanovliat-maizhe-1-mlrd-hryven

Через обстріли Курахівської ТЕС збитки земельним ресурсам та навколишньому середовищу становлять майже 1 млрд гривень

 • 18937 переглядiв

Ворожі обстріли завдали шкоди земельним ресурсам та навколишньому середовищу Курахівської ТЕС у Донецькій області на суму близько 1 млрд гривень.

Унаслідок ворожих обстрілів земельним ресурсам Курахівської ТЕС було завдано збитків на суму понад 986 млн грн, ще 1 млн грн збитків було завдано навколишньому середовищу. Про це повідомили у пресслужбі Донецької обласної військової адміністрації, пише УНН.

Деталі

Внаслідок ворожих атак на Курахівську ТЕС, земельним ресурсам було завдано шкоди на суму понад 986 мільйонів гривень, а навколишнє середовище зазнало збитків у розмірі ще 1 мільйон гривень.

Державна екоінспекція в Донецькій області виконала розрахунки розміру шкоди, зумовленої засміченням земельних ресурсів Курахівської ТЕС унаслідок збройної агресії та бойових дій під час дії воєнного стану. Сума завданих збитків земельним ресурсам території Курахівської ТЕС становить понад 986 мільйонів гривень

- йдеться у повідомленні.

Крім того, інспекція провела 10 оцінок збитків, пов'язаних з забрудненням атмосферного повітря. Загальний обсяг шкоди навколишньому середовищу, яка виникла через бойові дії, перевищує 1 мільйон гривень.

Нагадаємо

Україна разом з партнерами розгортає мережу малих та середніх когенераційних установок у 32 містах, щоб забезпечити стабільне тепло- та електропостачання для понад 1 мільйона мешканців та 1 000 соціальних об'єктів, підвищуючи стійкість до перебоїв у постачанні електроенергії.

Атака рф на Трипільську ТЕС: Х-69 є покращеною версією Х-59. Але точний тип ракети, якою було завдано удару, ще встановлюється - Повітряні сили 12.04.24, 12:24

Ірина Колеснік

Війна

Популярні

Новини по темі

У банках у Берліні та під Гамбургом уночі прогриміли вибухи

 • 18796 переглядiв

Ворог обстріляв у Херсоні автобусну зупинку: є поранена

 • 21135 переглядiв