boyoviki-peredali-ukrayini-dvokh-zhinok-yakikh-ne-bulo-u-spiskakh-na-obmin-polonenimi-ekspert

Бойовики передали Україні двох жінок, яких не було у списках на обмін полоненими – експерт

 • 8480 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. РФ, віддаючи українській стороні двох жінок, хотіла продемонструвати свій жест доброї волі, але переданих сьогодні бранок не було в списках на обмін. Про це в сьогодні ефірі "5 каналу" сказав заявив експерт Юрій Бутусов, передає УНН.

"Сьогодні пройшов обмін, нам видали (двох жінок – ред.) нібито у якості доброї волі - це не обмін, це жест доброї волі. Це не формат обміну, це нібито російська сторона хоче підтвердити, що вона завжди виступає за обмін полоненими і тому на демонстрацію цього обміну вони нам добровільно передають двох людей. Що це за люди? Цих жінок в списку на обмін не було. Вони не включені на обмін. Українська сторона не визнає їх полоненими", - розповів Ю.Бутусов.

Як повідомляв УНН, 27 грудня у так званій “Донецькій народній республіці” передали українській стороні двох полонених жінок.

Нагадаємо, представник України в гуманітарній підгрупі на Мінських переговорах Ірина Геращенко заявила, що бойовики штучно збільшують кількість заручників, хапаючи цивільних, для того, щоб потім шантажувати українську сторону.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Екс-президента Аргентини звинуватили в корупції

     • 7194 переглядiв

    Помер автор роману-казки "Мешканці пагорбів"

     • 10752 переглядiв

    А.Ситник заробив за 11 місяців більше 1 млн грн – НАБУ

     • 19665 переглядiв