basketbolisti-khimika-prograli-makkabi-v-matchi-ligi-chempioniv

Баскетболісти "Хіміка" програли "Маккабі" в матчі Ліги чемпіонів

 • 6612 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Южненський "Хімік" у матчі 7-го туру групової стадії Ліги чемпіонів поступилися проти місцевого "Маккабі" Рішо ле-Ціон, повідомляє УНН з посиланням на сайт ФБУ.

"Хімік" невдало розпочав матч і в цілому провалився в першій половині. Южненці зіткнулися з серйозними проблемами в атаці, де підопічним Віталія Степановського не вдавалось впоратися з щільним пресингом господарів. При цьому гості зіткнулись з серйозними труднощами при переході з захисту в напад. Ізраїльтяни добре рухали м'яч і начисто виграли підбирання, набравши чверть очок у швидких відривах. Всі біди вилилися для "Хіміка" в - 20 очок за підсумками перших 20 хвилин гри.

Вирішивши свої завдання ще задовго до фінальної сирени, "Маккабі" не зупинився, поступово нарощуючи свою перевагу, яка по ходу матчу досягала максимальних 33 очок, а підсумковий рахунок зафіксував поразку "Хіміка" з 26-оковим дефіцитом – 48:74.
У турнірній таблиці український колектив на останній позиції – 1 перемога та 6 поразок.

Нагадаємо, що "Хімік" свій наступний матч у Лізі чемпіонів проведе 7 грудня на виїзді проти саратовського "Автодору". "Маккабі" у 8 турі групового раунду зіграє вдома проти фінського клубу "Катайя".

Нагадаємо, ФБУ перенесла матч лідерів Суперліги між "Хіміком" та БК "БІПА".

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    В.Гройсман прибув до Кременчука з робочим візитом

     • 10612 переглядiв

    Чоловік загинув на будівництві у Києві

     • 10786 переглядiв