b-grizlov-prokomentuvav-ukrayinskiy-zakonoproekt-schodo-reintegratsiyi-donbasi

Б.Гризлов прокоментував український законопроект щодо реінтеграції Донбасу

 • 17698 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Запропонований Києвом законопроект про реінтеграцію Донбасу є спробою створити альтернативу мінським угодами, замість політичного врегулювання робиться наголос на військовому вирішенні конфлікту. Про це йдеться у заяві представника РФ в контактній групі Бориса Гризлова, яку цитують РІА “Новости”, передає УНН.

Б.Гризлов розповів, що учасники зустрічі в Мінську не могли залишити без уваги ініціативу української влади щодо законопроекту про реінтеграцію Донбасу.

"За наявною інформацією, цей законопроект, який розробляється в Києві має на меті створити якусь альтернативу схваленим ООН мінським угодам", - вважає представник РФ.

За його словами, законопроект не передбачає виконання найважливіших умов мінських угод, а саме особливого статусу Донбасу, амністії і проведення виборів.

"Інакше кажучи, цей законопроект не передбачає комплексного політичного вирішення проблеми. Замість політичного врегулювання робиться наголос на військовому вирішенні", - вважає Б.Гризлов.

Він зауважує, що можливе прийняття законопроекту буде невиконанням угод, досягнутих в Нормандському форматі за участю Німеччини, Франції і Росії.

Нагадаємо, лідер фракції “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов повідомив, що положення законопроекту щодо реінтеграції Донбасу найближчими днями будуть винесені на обговорення громадськості.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Борт С.Шойгу вдруге за добу супроводили винищувачі НАТО

     • 13749 переглядiв