a-avakov-zadovoleniy-novim-byudzhetom-dlya-silovikh-struktur

А.Аваков задоволений новим бюджетом для силових структур

 • 9522 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Новий бюджет, який закладений на наступний рік для системи внутрішніх справ, в цілому задовільний. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі телеканалу "112 Україна" , передає УНН.

"По всій системі внутрішніх справ, це стосується приблизно 360 тис. осіб, які так чи інакше працюють в цій системі, ми маємо задовільний бюджет, яким я в цілому задоволений", - сказав А.Аваков.

"Цей бюджет дуже прогресивний для ДСНС. Для міграційної служби і для сервісних центрів - це бюджети зростання. Міграційна служба буде виконувати ключове завдання наступного року - це забезпечення видачі карток ID, індивідуальних карток, які вийдуть на зміну паспортами", - наголосив міністр.

Також він зазначив, що сервісні центри теж отримали хороший бюджет, щоб завершити в липні по всій країні заміну старих МРЕВ на нові сервісні центри.

"Національна гвардія отримала гідний бюджет для того, щоб продовжувати динаміку розвитку. Національна поліція отримала непоганий бюджет. Я не сказав "хороший", тому що, за нашими розрахунками, нам не вистачає для фінансування Національної гвардії близько 3 млрд гривень для того, щоб забезпечити ту динаміку зміни заробітних плат, яку будуть отримувати перепідготовлені офіцери поліції", - додав А.Аваков.

Міністр вважає, що для прикордонників військовий бюджет також передбачає розвиток: мотивація за рахунок зарплати і професійний розвиток.

Нагадаємо, міністр соціальної політики Андрій Рева зауважив, що прийнятий Верховною Радою Держбюджет на 2017 рік є значно кращим, ніж попередній на 2016 рік.

Нагадаємо, Верховна Рада у другому читанні та вцілому ухвалила проект закону 5000 "Про Державний бюджет України на 2017 рік", за прогосували 275 та 274 депутатів відповідно.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    С.Полторак нагородив волонтерів медалями

     • 9982 переглядiв

    Пам'ять В.Чорновола вшанували у Львові

     • 12014 переглядiв

    У США створюється центр для боротьби з пропагандою

     • 8171 переглядiв